Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Cвяткування Дня захисника України на кінно-спортивній базі «Алюр»  [19 жовтня 2017  11:27]



14 жовтня на кінно-спортивній базі «Алюр» у Слов’янську відбулося святкування Дня захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці і Дня Українського козацтва. Спочатку глядачі насолодилися костюмованим спектаклем за участю спортивних коней, а потім змаганнями за Кубок області з кінного спорту (подолання перешкод). 

Свято розпочалось підняттям національного прапору і виконанням гімну України. Глядачів чекав сюрприз: театралізовано дійство за участю вихованців обласної СДЮСШОР, які на спортивних конях створили феєрію костюмованого свята Покрова Пресвятої Богородиці. 

Удаль, безстрашність та віртуозність українських козаків продемонстрували ветерани кінного спорту, які верхи майстерно володіли шаблями. Глядачам дозволили сісти верхи і проїхати на конях. Найбільшу активність у цьому проявили діти. 

Театралізоване дійство - гарна прикраса Кубка області з кінного спорту (подолання перешкод). У змаганнях з чотирьох видів програми (на різних висотах перепон) перемогли Марія Токар, Надія Оніщенко, Олексій Оніщенко, Ангеліна Цукур. 

Усі переможці змагань - учні тренера Світлани Тверскової. Особливу атмосферу на святі створила підтримка глядачів. Їх було більше 500 осіб, переважно діти, мешканці Слов’янска, Краматорська, Лиману, Райгородка, а також близьких до Слов’янска селищ. Після змагань глядачі мали нагоду їздити верхи в манежі.

За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації http://www.sport.donetsk.ua 




848Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua