Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
17 вересня-День працівників лісу [15 вересня 2017  08:40]

Шановні слов’янці! 

Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх. 

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. 

Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва. 

У нашому місті збереженням лісу займається ДП «Слов’янський лісгосп». Загальна площа, якою опікується підприємство складає 18409 га лісу. 

У професійне свято працівників лісу хочеться привітати всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс. 

Тож нехай у Вас і надалі все складається як найкраще, хай ніколи не зраджує Вам Ваше здоров'я, хай добробут і щастя панують у Вашому домі. 


З повагою,
міський голова Вадим Лях

 


856Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua