Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську в День Незалежності України діти разом з психологами збудували Пісочну країну в рамках проекту #Про_4T [29 серпня 2017  14:28]



Справжнє свято для дітей в День Незалежності України відбулося в парку Шовковичному – це було створення Пісочної країни у великій пісочниці, яку збудували дорослі в рамках проекту #Про_4Т. Проект впроваджують ГО «ПРОМИР» і місцева влада при підтримці VNG International, PAX.

24 серпня діти збудували Пісочну країну, допомагаючи Пісочній феї відновити зруйноване злим чарівником чудове місце. Поки діти втілювали в піску свої мрії, їх батьки мали змогу поспілкуватися з психологами. 

Пісочна країна виявилася чудово різноманітною: з горами, замками, транспортною системою, лікарнею, салоном краси, магазинами, зоопарком і навіть будиночком для феї.

Будівництво Пісочної країни виглядало справжнім святом, і діти з насолодою і цікавістю творили, грали, запускали повітряні кулі, називали свої мрії, серед яких багато разів лунало: «Хочу, щоби був мир і краса навколо!» І, звичайно, отримували подарунки.

Будівництво Пісочної країни стало черговим заходом проекту, в рамках реалізації якого з березня цього року вже багато доброго і цікавого зроблено для мешканців Слов янська: створена ландшафтна територія біля Станції юних техників; відремонтовано приміщення дитячого клубу « Орлятко», для молоді проводяться тренінги про стратегії виходу з конфлікту, а ще започаткований форум-театр.

Таким чином, результатом об єднання зусиль дорослих людей, зусиль влади і громади вкотре стала дитяча радість і піднесений настрій.

Важливо зазначити, що у проведенні заходу також взяли участь Національний Університет «Києво-Могилянська Академія», Мальтійська Служба допомоги в Україні та ГО «Ліга майбутніх поліцейських». 



809Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua