Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ощадбанк знизив ставки за кредитами для мікро-, малого та середнього бізнесу [20 липня 2017  10:42]

В рамках реалізації Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Донецькій області наприкінці 2015 року між Ощадбанком та Донецькою облдержадміністрацією було укладено Меморандум про співпрацю. 

Завдяки такому співробітництву кредитні кошти для позичальників Ощадбанку в Донецькій області вже у 2016 році стали вдвічі дешевшими, оскільки з обласного бюджету їм було компенсовано понад 1 млн. грн. 

На відшкодування у 2017 році розраховує ще певна кількість позичальників, які подали свої проекти на перший в цьому році конкурсний відбір. Захистивши проект, позичальник має можливість отримати компенсацію відсотків у розмірі до 70% ставки за кредитом, розмір якого не перевищує 125% облікової ставки НБУ, та не більше 500 тис. грн. на одного позичальника.
Нещодавно Ощадбанк знизив ставки за кредитами для мікро-, малого та середнього бізнесу. В середньому їх зменшено на 2%. Відтак, підприємці можуть отримати кредит за ставкою від 19%, агропідприємства – від 16,9%. У рамках партнерських програм підприємства можуть оновити або сформувати парк техніки та обладнання за ще більш низькими ставками – від 12%.
Кредити надаються на будь-які потреби, пов’язані зі здійсненням підприємницької діяльності (придбання основних засобів виробництва, поповнення обігових коштів тощо), строком до 5 років. 

Крім цього, Ощадбанк та Western NIS EnterpriseFund продовжують кредитування соціальних підприємств за безпрецедентно низькими ставками – від 5% до 10% річних. 

У рамках програми «Фінансування з ЄІБ» є можливість зменшити відсоткову ставку на 1,25 в.п. за кредитами на поповнення обігових коштів та придбання основних засобів виробництва.
«Наша стратегічна мета як державного банку – допомога підприємствам, які активно відновлюють економіку регіону. Адже запустити економічний двигун країни ми можемо лише всебічною підтримкою тих, хто активно розвивається і працює заради майбутнього», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич. 

Детальніше – на офіційному сайті http://www.oschadbank.ua/ua/business/, у Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) або в будь-якому відділенні Ощадбанку.


850Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua