Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Останній дзвоник пролунав для випускників шкіл Слов’янська [26 травня 2017  14:56]



26 травня у загальноосвітніх школах Слов’янська пролунав останній дзвоник. На традиційні урочисті лінійки з нагоди свята завітали міський голова Вадим Лях, його заступники, начальник відділу освіти Ігор Рубльовський, депутати міської ради, які привітали учнів і педагогів із завершенням навчального року.

Цього дня очільник міста взяв участь у святкових лінійках загальноосвітніх шкіл № 17,10,12 та педагогічного ліцею. Він звернувся зі словами вітання до школярів, вчителів, батьків та гостей. Вадим Лях висловив повагу вчителям за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами їх вихованців Також міський голова звернувся до випускників та побажав вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів і мрій, учителям — життєвих сил і натхнення, батькам - радості від своїх дітей.

Цього року у загальноосвітніх навчальних закладах міста 9-й клас закінчили 673 учня, 11-й клас – 627випускників, з них 30 одинацятикласників претендують на золоту медаль, 6 на срібну, 51 дев’ятикласник претендує на отримання атестату з відзнакою. 


990Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua