Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулась фотовиставка “Невідомість”  [25 травня 2017  10:28]



24 травня на Соборній площі делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні організувала фотовиставку “Невідомість”. Метою виставки було привернення уваги громадськості до проблеми зниклих безвісти у зв'язку зі збройним конфліктом в Україні та потреб їх сімей, які живуть в невідомості щодо долі їхніх близьких. 

На заході були присутні міський голова Вадим Лях, заступник губернатора Ігор Стокоз, заступники міського голови, керівництво правоохоронних органів, журналісти та просто небайдужі громадяни. 

Голова Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні Алан Ешліман звернувся до всіх, хто прийшов підтримати родини, які шукають своїх родичів. 

Міський голова Вадим Лях у своїй промові подякував керівництву та представникам Червоного Хреста в Україні за таку фотовиставку у Слов'янську. 

Також на заході виступив заступник губернатора Донецької області Ігор Стокоз. 

Фотовиставка “Невідомість” проходитиме на Соборній площі Слов'янська до 6 червня.У другій половині 2016 року вона також проходила в Києві та Сєвєродонецьку, а найближчими місяцями її можна буде побачити і в інших містах. 


777Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua