Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація щодо роботи Центру надання адміністративних послуг  [29 березня 2017  10:28]

Центр надання адміністративних послуг міста Слов'янська утворено рішенням Слов'янської міської ради від 11.06.2013 №13-XLIV-6 «Про створення Центру надання адміністративних послуг м.Слов'янська». Робота з прийому суб’єктів звернень розпочата 1 вересня 2013 року. На початок 2017 року в Центрі громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 107 видів послуг. Слов'янською міською радою прийнято рішення щодо забезпечення здійснення на території міської ради повноважень суб’єкта державної реєстрації та відповідного надання послуг через ЦНАП:

  • з 01.01.2017 довідка про реєстрацію місця проживання особи;
  • з 10.01.2017 у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. В перспективі надання послуг в сфері державної реєстрації громадських формувань. 

Слов'янською міською радою укладено угоди про співробітництво в сфері надання адміністративних послуг з відділом у м. Слов’янську міськрайонного управління у Слов’янському районі та м.Слов’янську Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Донецькій області, управлінням Держпродспоживслужби в Слов'янському районі та Слов'янським районним управлінням Держсанепідслужби в Донецькій області. Разом з тим, щопонеділка Центром надання адміністративних послуг надаються адміністративні послуги Державної архітектурно-будівельної інспекції України. 

Також надаються адміністративні послуги суб'єктом надання яких є відділи та управління Слов'янської міської ради такі, як:

  • управління архітектури та містобудування,
  • відділ обліку та розподілу житлової площі,
  • відділ раціонального використання земельних ресурсів,
  • відділ екології та природних ресурсів,
  • управління житлово-комунального господарства,
  • організаційний відділ,
  • управління комунальної власності,
  • управління економічного і соціального розвитку. 

Одним із пріоритетних напрямків роботи Слов'янської міської ради є реалізація інфраструктурних проектів, до числа яких належить проект - «Створення відкритого офісу з надання адміністративних послуг (ЦНАП) у місті Слов'янський» (Реконструкція адміністративної будівлі Слов'янської міської ради шляхом прибудови Центру надання адміністративних послуг за адресою пл. Соборна, б.2 у м. Слов'янськ Донецької області). 

Рішення виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 02.03.2016 № 161 проект включено до Програми економічного і соціального розвитку Слов'янської міської ради.
Сьогодні ЦНАП облаштовано інформаційними стендами. 

З початку 2017 року Центром надано 5860 адміністративних послуг, а також близько 12000 консультацій. 


1021Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua