Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запрошуємо слов`янців приєднатися до весіннього прибирання вулиць міста! [28 березня 2017  14:00]

Всесвітній День довкілля був встановлений Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 1972 р, щоб відзначити відкриття Стокгольмської Конференції по людському навколишньому середовищу.Щорічно згідно Указу Президента України в третю суботу квітня відзначається День довкілля.

Слов’янська міська рада звертається до всіх слов’янців внести свій вклад в озеленення нашого невеликого, але дуже улюбленого міста!

Пропонуємо всім ініціативним групам, громадським і волонтерським організаціям, установам, підприємствам і просто небайдужим жителям у весняний період взяти будь-яку ділянку, зелену зону для організації робіт по очищенню від побутових відходів, благоустрою та озеленення, вийти на берег річки, озера, на прибудинкову ділянку, вулицю або дитячий майданчик, сквер або зелену зону біля під'їзду і докласти максимум зусиль для наведення порядку на території міста-курорту.

Хочеться звернути увагу на прибирання лісів в місцях масового відпочинку, узбіч автошляхів, в першу чергу на прикордонних територіях.

Звертаємося до небайдужих громадян з пропозицією разом навести порядок в нашому спільному домі. Перший крок, який може зробити кожен в цьому напрямку, - не залишати сміття там, де відпочиваєте, або знаходитесь, зробити зауваження тим, хто залишає після себе сміття в місцях загального користування.

А також приєднатися до суботника, який відбудеться в нашому місті 15 квітня згідно рішення Слов'янської міської ради від 15.03.2017 № 205 «Про проведення двомісячника з благоустрою та Дня довкілля на території Слов'янської міської ради». І взяти участь у всеукраїнській акції «Посади дерево миру» в квітні 2017 року. Головною метою якої є - не тільки відновити і збільшити кількість зелених насаджень, а й формування у населення громадянської позиції, виховання дбайливого ставлення до «зеленого» майбутнього нашого міста, що дарує радість і здоров'я.


Весняне прибирання в місті - справа кожного громадянина і патріота нашої Слов’янщини!


920Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua