Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Прийміть дитину у родину [28 лютого 2017  09:38]

Службі у справах дітей Слов’янської міської ради, як органу опіки та піклування, відповідно до вимог чинного законодавства України, делеговані повноваження в частині організації соціального захисту дітей, дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Кожна дитина, яка залишилася без піклування батьків, має право на сім'ю і реалізувати це право дитини одна з основних задач в діяльності служби у справах дітей. 

Усиновлення - є найкращою з усіх можливих на сьогодні форм сімейного влаштування дитини, тобто прийняття його в сім'ю на правах рідної дитини. Опіка та піклування - одна з найпоширеніших форм влаштування дітей, в основному в сім'ї родичів. Прийомна сім'я та дитячий будинок сімейного типу - це сім'я або громадяни, які за оплату беруть дітей на виховання та спільне проживання. 

На обліку служби у справах дітей Слов’янської міської ради перебуває 355дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з них: 291 дитина виховується в сім'ях громадян - під опікою та піклування. 

55 дітей виховується в 5 прийомних сім'ях та 6 дитячих будинках сімейного типу. 

На сьогоднішній день на обліку перебуває 40 дітей, які виховуються в інтернатних державних установах та професійно-технічних закладах, з них: 36 дітей, які можуть бути усиновлені та сподіватися на сімейне тепло, увагу і турботу. 

З усіх питань усиновлення, встановлення опіки та піклування над дітьми, створення прийомної сім'ї або будинку сімейного типу можна звернутися до служби у справах дітей за місцем проживання. 

Служба у справах дітей Слов’янської міської ради запрошує громадян, які мають можливість і бажання подарувати щастя сімейного виховання дитині-сироті або дитині, позбавленій батьківського піклування. Звертатися за адресою: площа Соборна, 2, каб. №433, №435, тел. 3-41-13.


817Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua