Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з колективом та оглянув стан залізничної лікарні [01 березня 2016  16:00]

1 березня міський голова Вадим Лях разом з заступниками Юрієм Підлісним, Ігорем Шаповаловим та начальником відділу охорони здоров'я Оленою Джим відвідав комунальний лікувально-профілактичний заклад “Вузлова міська лікарня м. Слов'янська”. 

З 01.01.2016 року на фінансування з міського бюджету передано заклад охорони здоров'я Укрзалізниці ДЗ Вузлова лікарня ст. Слов'янська ДП Донецька залізниця.
В ході реорганізації планується організувати роботу КЛПЗ “Вузлова лікарня м. Слов'янська”, до складу якої увійдуть консультативна поліклініка, денний стаціонар поліклініки, фізіотерпевтичне відділення, рентенологічне відділення, клініко-діагностична лабораторія, госпрозрахункова комісія профоглядів, госпрозрахункове стоматологічне відділення та адміністративно-господарчі підрозділи. 

Міський голова Вадим Лях зустрівся з головним лікарем Станіславом Ставничим, медичним персоналом та активістами мікрорайону “Залізничний”. Очільник міста оглянув стан лікарні, медичних кабінетів та особисто поспілкувався з персоналом лікарні. 

Наприкінці зустрічі міський голова підсумував, що загальний стан будівлі добрий та найближчим часом будуть прийняті всі необхідні рішення, щоб розпочати роботи з утеплення будівлі. Він наголосив на тому, що умови будуть навіть кращі, аніж раніше. Також очільник міста заспокоїв мешканців, що буде збережено 40 місць стаціонару, прийом будуть вести стоматолог та гінеколог. 

Міський голова підкреслив, важливим фактором процесі реформування є економія в утриманні об'єктів. 

Як зазначив міський голова Вадим Лях на найближчій сесії буде прийнято рішення про виділення коштів на розроблення проектно-кошторисної документації та софінансування. Після розробки вищевказаних документів можна розпочинати ремонтні роботи. 



1494Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua