Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

До суспільно корисних робіт планується залучити ще більше безробітних – Слов’янський центр зайнятості [24 січня 2023  11:40]

В листопаді минулого року Слов’янським міським центром зайнятості спільно з керівництвом Слов’янської та Андріївської територіальних громад було організовано суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану. В грудні до них приєдналася Черкаська територіальна громада.

Протягом двох місяців 2022 року в громадських роботах були задіяні 96 безробітних, які перебували на обліку в центрі зайнятості. Їх фінансував Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Фахівці центру зайнятості зазначають, що вказані роботи стали не тільки суттєвим внеском у відбудову територіальних громад та допомогою у відновленні зруйнованої інфраструктури, але й одним із варіантів вирішення питання безробіття та психологічної підтримки цієї категорії осіб.

В цьому році до суспільно корисних робіт планується залучити ще більше безробітних та підприємств. Окрім Слов’янської, Андріївської та Черкаської, їх планується розпочати у Святогірській та Миколаївській територіальних громадах.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua