Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

УВАГА! Прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець розпочнеться 28 червня [27 червня 2024  11:36]

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації повідомляє, що прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець розпочнеться у п'ятницю, 28 червня, о 12:00 (раніше початок прийому заявок оголошувався на 27 червня 2024 року).

Нагадуємо, що подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей, окрім тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій.

При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється, про що буде оголошено в ДАР та на сайті Мінагрополітики (https://minagro.gov.ua/).

Підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918.

Ознайомитися з Порядком можна за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/918-2022-%D0%BF#Text


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua