Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Оголошується прийом заявок для отримання бюджетної підтримки в тваринництві [25 червня 2024  09:17]

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації повідомляє, що 27 червня 2024 року о 10:00 в Державному аграрному реєстрі (https://www.dar.gov.ua/) розпочнеться прийом заявок від аграріїв на отримання спеціальних бюджетних дотацій для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, які мають у власності від:

  • 3 до 100 корів - виплата складає 7000 грн за голову
  • 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець - виплата складає 2000 грн за голову

Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей, окрім тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій. 

При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється. Про це буде оголошено в ДАР та на сайті Мінагрополітики (https://minagro.gov.ua/). 

Підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918. 

З Порядком можна ознайомитися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/918-2022-%D0%BF#Text


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua