Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Кризові сім’ї з дітьми, що проживають у Слов’янській громаді, - під постійним контролем [10 червня 2024  11:59]

Такі родини потребують особливої уваги, тому їх періодично відвідують працівники служби у справах дітей спільно з поліцейським офіцером громади.

Під час рейдів спеціалісти обстежують санітарний стан житла, наявність необхідних продуктів харчування та предметів побуту для дітей, а також з’ясовують, чи зловживають їх батьки алкогольними напоями. Дорослих попереджають про відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов’язків, наголошують на необхідності створення для дітей належних умов проживання, навчання та розвитку. За результатами обстежень складаються відповідні акти.

Днями спеціалісти відвідали сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Дітям подарували солодощі від благодійної організації, а відносно батьків, які проігнорували попередження та не поліпшили умов дитячого побуту, склали адміністративний протокол за статтею 184.

«Головне завдання таких візитів - попередження нещасних випадків та правопорушень, проявів бездоглядності та жорстокості відносно дітей, - кажуть фахівці. - Дитинство повинно бути безпечним!»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua