Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Поліцейський офіцер Слов’янської громади звітував про роботу у 2023 році [07 лютого 2024  10:41]

Артур Соломка приступив до виконання обов’язків на поліцейській станції у селищі Билбасівка Слов’янської МТГ у минулому листопаді.

Основними напрямками його роботи є: запобігання та протидія домашньому насильству; охорона та захист прав дітей (зокрема співпраця зі службою у справах дітей Слов’янської МВА); забезпечення громадської безпеки та дотримання правил благоустрою; допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах; проведення рейдів; робота з правопорушниками у сфері сімейно-побутових відносин; неповнолітніми правопорушниками, тощо.

На особливому контролі поліцейського - питання щодо профілактики правопорушень та злочинів, вчинених в стані алкогольного сп’яніння, та заборона торгівлі алкогольними напоями.

«Поліцейський офіцер дійсно є невід’ємною частиною громади, адже він працює заради її пріоритетів. Постійна взаємодія, розуміння потреб та проблем мешканців, орієнтування в роботі не на каральні міри, а на превентивну роботу – все це сприяє запобіганню злочинності, - зазначив Артур Соломка. - Лише разом із вами нам вдасться зробити нашу громаду безпечною, впроваджуючи дієві механізми взаємодії громади та поліції».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua