Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську відкрили виставку «#НаГрані» [09 грудня 2023  12:10]

Вона являє собою художнє осмислення російської агресії у період з 2014 року по сьогоднішній день. Над її створенням працювали місцеві майстри, які відобразили воєнну трагедію у живопису, графіці та керамічних скульптурах: Володимир Трутко, Альона Железнікова, Володимир Ковальов, Оксана Дашивець, Олег Белік, Олександр Трегубов, Сергій Сметанкин, Володимир Радковський, Олена Мельникова, Володимир Станков, Віктор Камєнев.

Виставка знаходиться у Центрі громадянського суспільства «Друкарня» на вул. Василівській. Побачити роботи можна щодня, крім вихідних, з 10:00 до 15:00. Вхід безкоштовний.

Згодом вони увійдуть до фондів Слов'янського краєзнавчого музею, надаючи науковій та художній спільноті можливість вивчати та аналізувати відображену в них реальність воєнної трагедії російського вторгнення в Україну.

Проєкт «#НаГрані» є спільною ініціативою Слов'янського краєзнавчого музею, Донецького обласного художнього музею та Представництва «Аустауш в Україні - Центру Громадянського суспільства «Друкарня». Метою проєкту є меморіалізація подій, пов’язаних із російсько-українською війною, а також відзначення історичних об'єктів Слов'янська, що постраждали внаслідок російської агресії з 2014 року до сьогодення.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua