Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

9 вересня - День фізичної культури і спорту України [09 вересня 2023  11:20]

У другу суботу вересня своє свято відзначають вітчизняні спортсмени, тренери, ветерани спорту та просто прихильники здорового способу життя.

Слов’янськ завжди славився спортивними здобутками своїх земляків. Наші спортсмени відомі далеко не тільки за межами Донецької області, але й України. І сьогодні, в ці важкі для всього українського народу часи, зберігають і примножують славні традиції спорту, зміцнюють авторитет Слов’янської громади і Донеччини на всеукраїнських змаганнях і міжнародній спортивній арені.

У 2023 році слов’янці посіли 34 перших, 29 других та 21 третє місце на міжнародних змаганнях з різних видів спорту. На національних змаганнях наші земляки вибороли 75 золотих, 33 срібних та 26 бронзових медалей.

За підсумками минулого року Слов'янська громада стала лауреатом обласної церемонії «Спортивне сузір’я Донеччини – 2022», увійшовши у п’ятірку найкращих в області зі званням «Спортивна громада».

Видатні спортивні досягнення заохочуються грошовими винагородами від Слов’янської МВА. Згідно міської Програми розвитку фізкультури та спорту, в цьому році спортсменам та їх тренерам вже виплачено понад 213 тисяч гривень.

Від щирого серця бажаємо всім представникам галузі фізичної культури та спорту, тренерам, спортсменам та їхнім родинам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, нових рекордів та перемог!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua