Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Педагоги Слов’янської громади взяли участь у серпневій конференції [30 серпня 2023  14:27]

Зустріч освітян, яка традиційно проходить напередодні нового навчального року, відбулась сьогодні в форматі онлайн. Її учасників привітав начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

«На жаль, новий навчальний рік знову буде проходити у надважких умовах воєнного часу. Розпочинаємо ми його дистанційно. Але, незважаючи на це, навчання наших дітей є першочерговою задачею. Впевнений, що ви з нею впораєтесь на «відмінно», - наголосив очільник Слов’янської громади.

У свою чергу, начальник відділу освіти Марина Хохлова зазначила, що слов’янським педагогам вдалося в надзвичайно складних умовах побудувати ефективну освітню систему та забезпечити освітніми послугами мешканців громади.

«Ваш досвід в організації дистанційного навчання безцінний, бо саме Україна стала першою країною у світі, яка під час війни не зупинила освітній процес. Навіть більше - наша освіта продовжує розвиватися і удосконалюватися», - підкреслила вона.

Незважаючи на складнощі, освітяни Слов’янської громади можуть похвалитися перемогами і досягненнями своїх вихованців. За підсумками минулого навчального року:

  • 32 учня стали переможцями ІІІ обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, учень 5 школи – призером ІV Всеукраїнського етапу
  • 2 учні ліцею є переможцями обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН
  • 100 випускників 9 класів отримали свідоцтво з відзнакою
  • 13 випускників нагороджені срібними медалями
  • 45 випускників нагороджені золотими медалями
  • 7 випускників ліцею, 5 та 15 шкіл отримали найвищій бал з одного з предметів національного мультипредметного тесту.

Завдання прийдешнього навчального року та шляхи їх вирішення педагоги обговорили під час панельних дискусій та профільних секцій.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua