Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

23 червня - Міжнародний Олімпійський день [23 червня 2023  14:59]

Це свято особливе для кожного спортсмена, адже воно несе ідеї дружби, поваги, рівності, єдності та цінності миру.

«Слов’янськ – місто чемпіонів!» Це гасло недарма є однією з наших візитівок. Всеукраїнські, міжнародні та світові рекорди земляків на олімпійських та паралімпійських змаганнях назавжди вписали ім’я нашого міста в сучасну історію спорту.

На жаль, повномасштабна війна поставила на паузу повноцінне спортивне життя. Але представники нашої громади продовжують ставати призерами та переможцями змагань в Україні та за кордоном. Плавання, триатлон, дзюдо, академічне веслування, пауерліфтинг – завдяки успішним виступам наших спортсменів, примножується спортивна слава Слов’янська.

Незабаром представниця нашої громади Ксенія Левковська візьме участь в змаганнях з триатлону на III Європейських іграх. А майстер спорту з вільної боротьби Лоліта Волошина увійшла до складу кандидатів від Донецької області на участь у Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року.

Дякуємо кожному спортсмену і тренеру, які представляють Слов’янську громаду на змаганнях та демонструють всьому світу нашу силу, культуру, доброзичливість та вміння поважати один одного.

Вітаємо зі святом, бажаємо подальших успіхів та нових яскравих перемог!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua