Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Словʼянськ повернув собі право на користування землями Словкурорту [11 травня 2023  17:22]

Словʼянська міська територіальна громада виграла в Східному апеляційному господарському суді справу по розірванню договору оренди землі, який міська рада уклала із ДП СКРЦ «Словʼянський курорт» ще у 1999 році. 

Про це повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

«Сьогодні, 11 травня, для підприємства минув термін, який законодавство України надає на оскарження судових рішень. Тобто, після довгих років Словʼянськ повернув собі право на користування землею нашого курорту, - пояснив очільник громади. - Дякуємо окружній прокуратурі, яка представляла місто у багаточисельних довготривалих судах.

У якому стані наразі знаходиться територія курорту, місцевим пояснювати не треба. Але навіть в існуючих умовах ми почнемо потроху відновлювати Словʼянський курорт!

Головне, що Східний апеляційний господарчий суд відхилив скаргу ДП СКРЦ і нарешті виніс остаточне рішення на користь Словʼянської громади.

Попереду - дуже багато роботи. Розумію, що її основний масив почнеться після нашої перемоги. Але що можна, зробимо вже зараз.

Впевнений, що саме Словʼянський курорт у недалекому майбутньому стане для нашого міста рушієм економіки та туристичним магнітом».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua