Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях привітав Злату Дячук з перемогою у Кубку світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату [09 травня 2023  13:38]

В змаганнях, які проходили в Тбілісі з 29 квітня по 1 травня, взяли участь 108 спортсменів із 24 країн світу. 21-річна Злата Дячук виборола «золото» у багатоборстві і стала другою в індивідуальному заліку.

Начальник міської військової адміністрації завітав до нашої землячки, яка нещодавно повернулася з Грузії до рідного Слов’янська. Вадим Лях вручив дівчині квіти та сертифікат на 16 тисяч гривень від Словʼянської МВА.

Ці кошти вона отримає за міською програмою грошової підтримки спортсменів, що досягли значних результатів на змаганнях. Заслужений тренер України Ігор Котляров, який є наставником Злати, за цією ж програмою отримає 8 тис. грн.

«Ця перемога для словʼянської спортсменки далеко не перша, - зазначив Вадим Лях. - Злата є неодноразовою переможницею чемпіонатів та Кубку Донецької області, призеркою чемпіонату та Кубку України. У 2021 році вона стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату в категорії юніорок. 

Злата має звання майстра спорту України. 

Пишаємося нашою землячкою і бажаємо їй подальших успіхів!»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua