Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях розповів, як виглядатиме алея Слави у Слов’янську [19 квітня 2023  10:36]

За словами начальника Слов’янської міської військової адміністрації, відповідний проєкт передбачає облаштування зеленої зони, місць для паркування автотранспорту, встановлення лавок для відпочинку. 

Між тим, зовнішній вигляд основного елементу алеї - монумента воїнам, які віддали життя за Україну, – поки що не визначено.

Яким він має бути, жителям громади було запропоновано визначити за допомогою онлайн-голосування. На суд мешканців було представлено 7 ескізів. Проголосувати усі бажаючі могли на електронній платформі на сайті військової адміністрації та офіційному телеграм-каналі Слов'янської МВА.

«22% голосів слов'янці віддали проекту №7. Його авторка – Марія Уварова. Але перше місце дісталося варіанту «відкласти вибір проєкту до Перемоги». За це проголосували 37% мешканців, які взяли участь в опитуванні, - повідомив очільник Слов’янської громади. - Тому поки що монумент залишиться абстрактним. Новий конкурс із його створення проведемо, коли переможемо у війні. Сподіваюся, це буде скоро».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua