Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Пішов з життя Юрій Підлісний [18 квітня 2023  11:09]

Слов’янськ зазнав непоправної втрати. Сьогодні вночі внаслідок важкої хвороби на 48-му році перестало битися серце Юрія Івановича Підлісного – людини, яка значну частину свого життя присвятила роботі на благо нашої громади.

Життєвим покликанням Юрія Івановича була педагогіка. Після закінчення університету він працював вчителем, потім директором школи. Згодом очолював відділ освіти Слов’янської райдержадміністрації. У 2015 році був призначений заступником Слов’янського міського голови з соціальних питань.

Останнім часом Юрій Підлісний очолював Миколаївську військову адміністрацію – на цю посаду він був призначений після початку повномасштабного вторгнення рф.

«Суто мирна людина, інтелігент та інтелектуал, Юрій Іванович, коли стало потрібно, взяв на себе відповідальність за громаду, яка перебуває практично у зоні бойових дій. І справлявся зі своїм завданням із честю, - зазначив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях. - Невиліковна хвороба дуже рано обірвала його життя. Він боровся до кінця. До останнього дня залишався оптимістом і борцем. Сім'я Юрія Івановича залишилася без батька, чоловіка, сина, брата. Я втратив друга».

Всі, хто знав Юрія Підлісного, пам’ятатимуть його як професіонала своєї справи, авторитетного та досвідченого фахівця, щиру та мудру людину, справжнього патріота України.

Колектив Слов’янської міської військової адміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія Івановича.

Світла та вічна пам’ять!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua