Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

До генерального прибирання Слов’янська долучаються безробітні [30 березня 2023  11:29]

Разом з комунальниками вони наводять чистоту на вулицях міста. Весна - традиційна пора для прибирання; хоча комунальні служби опікуються цим незалежно від сезону, підкреслив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

«Наше комунальне підприємство «Благоустрій» приймає участь у державній програмі із працевлаштування безробітних на суспільно-корисні роботи, - розповів очільник Слов’янської громади. - Тому зараз тут працюють не тільки штатні робітники, а й люди, яких за цією програмою направив центр зайнятості».

На сьогоднішній день до робіт з благоустрою та прибирання залучені 35 таких громадян. Невдовзі до них приєднаються ще 15.

Державна програма працює протягом військового часу і допомагає тим, хто втратив роботу. Її учасникам центр зайнятості виплачує мінімальну заробітну плату.

«Хочу подякувати всім співробітникам «Благоустрою» за чистоту та лад у рідному місті. Велика подяка центру зайнятості населення за допомогу з працевлаштування мешканців нашої громади!» - зазначив Вадим Лях.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua