Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

«Моя мрія – вийти на кордони 1991 року», - доброволець «Сталевого кордону» [12 березня 2023  12:21]

У 2023 році прикордонник Василь закінчив навчання у Національній академії Державної прикордонної служби.

«Безпека державного кордону - це та спеціальність, яку я вибрав, коли вступав до Національної академії. Я мав бажання і мене цьому навчили, щоб захищати наші рідні кордони», - розповів Василь.

Для подальшої служби та захисту України обрав штурмову бригаду «Сталевий кордон».

«Мотивувало тим, що це є новітній підрозділ, який буде виконувати бойові завдання та здійснювати звільнення наших окупованих міст, нашої рідної Батьківщини», - поділився прикордонник.

А ще Василь розказав про головне бажання: «Мрія тільки одна - щоб ми вийшли на свої державні кордони 1991 року, які у нас були, і будувати в подальшому нашу сильну незалежну процвітаючу країну».

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ продовжує набір військовослужбовців до «Гвардії наступу». У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад.

Як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють». Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати, подзвонивши на безкоштовну «гарячу лінію» 0 800 406 700.

Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua