Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янських студентів вчать шукати роботу [08 березня 2023  13:41]

Презентаційні мітинги – під такою назвою Слов’янський міський центр зайнятості запровадив цикл онлайн-зустічей для молоді, яка навчається у вищих навчальних закладах та закладах профтехосвіти.

За словами фахівців, це робиться для попередження молодіжного безробіття, оскільки для молодих людей, які не мають досвіду роботи та не відповідають всім вимогам потенційних роботодавців, проблема працевлаштування стоїть особливо гостро.

До онлайн-зустічей вже долучилися студенти Слов’янського професійного аграрного ліцею, Слов’янського енергобудівного фахового коледжу та Донбаського державного педагогічного університету.

Під час заходів фахівці Центру навчають студентів складати резюме та відеорезюме, портфоліо кар’єрного просування тощо. Також їм розповідають, які послуги служба зайнятості надає молоді, та про актуальні вакансії на ринку праці. Свої інтереси, нахили та здібності студенти оцінюють за допомогою інтернет-платформи Державної служби зайнятості «Профорієнтація та розвиток кар’єри».

Робота Слов’янського центру зайнятості в цьому напрямку триватиме й надалі. До онлайн-зустічей запрошують приєднуватись всіх бажаючих.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua