Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На Донеччині продовжується формування бригад «Гвардії наступу» [01 березня 2023  16:37]

Про формування на Донеччині бригад «Гвардії наступу» йшлося на брифінгу директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи облдержадміністрації Ігоря Бойко.

«Наша область теж бере участь у формуванні бригад «Гвардії наступу». У Покровську та Краматорську організовані рекрутингові центри, де працюють співробітники поліції, Нацгвардії і прикордонники, які готові прийняти всіх бажаючих, надати їм вичерпну інформацію», - зазначив Ігор Бойко.

Він також нагадав про відмінності набору до штурмових бригад від мобілізації до Збройних Сил України: до «Гвардії наступу» йдуть за контрактом, і відповідно після закінчення війни ці добровольці зможуть і надалі проходити службу за контрактами у відповідних структурах - поліції, Нацгвардії чи ДПСУ.

Нагадаємо, раніше начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомляв, що «мешканці Донеччини беруть активну участь у цьому процесі — і, безперечно, зроблять свій внесок у визволення окупованих територій»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua