Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов'янська громада – лауреат обласної церемонії «Спортивне сузір’я Донеччини – 2022» [20 лютого 2023  17:52]

Представники нашого міста увійшли в число найкращих спортсменів, тренерів і діячів спорту Донецької області за підсумками минулого року. Церемонія нагородження «Спортивне сузір’я Донеччини-2022» відбулася 17 лютого в Києві.

Участь у заході взяли: голова ДонОДА Павло Кириленко, заступник Міністра молоді та спорту України Віталій Лавров, президент Спорткомітету України Ілля Шевляк, начальник управління фізкультури та спорту ДонОДА Володимир Мицик та заслужений майстер спорту, легенда футбольного клубу «Динамо» (Київ) Володимир Онищенко. Головним організатором заходу виступив Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», який очолює Сергій Головченко.

Лауреатами в номінації «Спортсмен року» стали:

  • Андрій Трусов - заслужений майстер спорту України, чотириразовий переможець та дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу з плавання 2022 року, володар двох рекордів чемпіонату світу (види спорту, що включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор)
  • Римма Багнюк – майстер спорту України міжнародного класу, яка в 2022 році стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед жінок та юніорок, встановивши два світових рекорди (види спорту, що не включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор).

Тренер спортсменки Ігор Котляров отримав нагороду в номінації «Тренер року». Ще одним лауреатом в цій категорії став Андрій Казначеєв - заслужений тренер та працівник фізкультури і спорту України, старший тренер вітчизняної збірної з плавання серед спортсменів з порушеннями зору.

Окрім того, Слов’янська громада увійшла у п’ятірку найкращих громад області, отримавши звання «Спортивна громада».

Вітаємо спортсменів та їх тренерів, бажаємо подальших успіхів та перемог!

За матеріалами управління фізкультури та спорту ДонОДА


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua