Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Графік потенційних відключень електроенергії в Донецькій області [22 жовтня 2022  11:57]

Щоб жителі Донеччини могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Донецькі електромережі публікує орієнтовний перелік вулиць, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання, та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес. Відключення будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго.

«Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час», - зазначається у повідомленні.

Повідомлення про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла будуть додатково розміщуватись на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Донецькі електромережі.

Також ДТЕК рекомендує підписатись на чат-бот у вайбері (https://chats.viber.com/dtekdonetskielektromerezhi) або телеграмі (https://t.me/DTEKDonetskiElektromerezhiBot), де можна перевірити наявність аварійних та планових робіт за вашою адресою та отримувати оперативні повідомлення від компанії.

https://www.dtek-dem.com.ua/ua/shutdowns  

Перелік вулиць - за посиланням https://www.dtek-dem.com.ua/ua/file/0uvjuowVD71uo?inline=1


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua