Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янські триатлети гідно представили Донеччину на чемпіонаті України з дуатлону [12 жовтня 2022  11:59]

За підсумками змагань на суперспринтерській дистанції та естафет-мікст серед дорослих та молоді, що відбулися 8-9 жовтня в Житомирі, актив Донеччини поповнився 8 нагородами різного ґатунку. Їхніми володарями стали вихованці Школи вищої спортивної майстерності регіону та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, які представляють Слов’янськ. Про це повідомляє Управління фізкультури та спорту ДонОДА.

Атлети гідно показали себе в програмі, що передбачає подолання заданого маршруту бігом та на велосипеді (дуатлон не включає традиційного для триатлону плавання). 

У змаганнях серед чоловіків до трійки кращих увійшли відразу два представники Донеччини: Іван Меньшиков виборов «золото», Юліан Дем’янов – «бронзу». 

Серед жінок срібною призеркою стала Маргарита Крилова. 

Впевнену перемогу в боротьбі юніорок здобула Олександра Заровна. 

До трійки лідерів серед кадетів увійшов Захар Цівковський, отримавши бронзову медаль.

На другий день змагань нагородами відзначилися естафетні команди Донеччини. Перша – у складі Юліана Дем’янова, Маргарити Крилової та Івана Меньшикова – виборола «золото». Друга команда, до якої увійшли Захар Цівковський, Олександра Заровна та Данило Драгулян, стала третьою серед дорослих та першою у віковій групі молодь.

Наставниками триатлетів Донеччини є заслужений тренер України Георгій Драгулян і тренер-викладач Ольга Драгулян (Слов’янськ).


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua