Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях відвідав Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у Дніпрі [27 вересня 2022  14:04]

До нього начальник Слов’янської МВА завітав, будучи в обласному центрі Дніпропетровщини з нагоди участі в нараді з проходження осінньо-зимового сезону.

«Центр працює лише кілька днів, але вже можна констатувати, що ініціатива Краматорської райдержадміністрації знайшла відгук у мешканців усіх громад, що входять до складу району», - зазначив Вадим Лях.

Люди звертаються до Центру за консультаціями, записатися на отримання гуманітарної допомоги і навіть просто поспілкуватися. Прийом ведуть різні фахівці з багатьох населених пунктів району, в том числі двоє співробітників Слов'янської МВА.

«Поки був там, зустрівся зі слов'янцями, що заглянули до Центру. Поспілкувалися, обговорили нагальні проблеми, - поділився очільник Слов’янської громади. - Думаю, що такі центри потрібно створювати і в інших містах, де зараз мешкає достатня кількість наших жителів».

Нагадаємо, що Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» знаходиться за адресою: м. Дніпро, проспект Д. Яворницького, 42 (вхід через арку). Телефон гарячої лінії: (098) 230 77 03, працює з 10:00 до 17:00.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua