Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Педагоги Слов’янська взяли участь у серпневій конференції [30 серпня 2022  13:23]

Зустріч, яка традиційно проходить напередодні навчального року, відбулась 30 серпня в онлайн форматі. Її учасників привітав начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

«Навчальний рік ще ніколи не починався в таких важких умовах. Але, незважаючи на воєнний стан, навчання дітей є першочерговим завданням. І я впевнений, що ми всі разом з ним впораємось», - підкреслив очільник громади.

Освітяни обговорили виклики, які постали перед ними з початком повномасштабного російського вторгнення, та шляхи їх вирішення. «Головними завданнями для педагогів в нинішніх умовах є залучення до освітнього процесу кожної дитини, запровадження різних моделей навчання з урахуванням освітніх потреб учнів. Треба пам’ятати, що дистанційна освіта наразі – це головна форма здобуття знань. І вона потребує постійного вдосконалення», - зазначила начальник відділу освіти Слов’янської МВА Марина Хохлова.

Окрім того, учасники конференції розглянули ключові аспекти мовно-літературної освітньої галузі, впровадження Нової української школи на рівні базової середньої освіти, організацію інклюзивного середовища в умовах воєнного стану, виховну модель освітніх закладів в умовах сьогодення, а також правила інформаційної безпеки для школярів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua