Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Як слов'янці розвивають бізнес в Івано-Франківську [06 серпня 2022  09:16]

У черговій рубриці "Як ви там?" продовжуємо розповідати історії підприємців, які через війну були вимушені залишити Слов'янськ та влаштовуватись на новому місці.

Відома у Слов'янську лікар І категорії, окуліст Наталія Чеботарьова наразі працює у Франківську, за адресою вул. Коновальця, 77. 

Огляд переселенців лікар проводить безкоштовно, так само безкоштовно тут можуть замовити лінзи наші захисники-військовослужбовці. 

Наталія Петрівна – оптиміст по життю. Тому в кожній ситуації шукає плюси. 

За її словами, вимушений переїзд дозволив наживо поспілкуватися із фахівцями, з якими раніше заочно зустрічалася на навчальних тренінгах та семінарах. Отриманий практичний досвід дасть змогу розширити спектр послуг, коли «Оптика» доктора Чеботарьової знову повернеться до рідного Слов'янська.

У Франківську влаштувалися й «батьки» улюбленого багатьма слов'янцями кафе «Просто кава». Наразі Алла Мініна та Юлія Довгопольська підшукують приміщення для кав'ярні. Сподіваються, що вона відчинить свої двері для всіх бажаючих вже у вересні. 

Поки що наші землячки займаються випічкою смаколиків. Солодкі десерти постачають у кілька місцевих кафе. Очікувано, вони мають успіх у жителів Прикарпаття, так само, як і в Слов'янську. 

Але головна мрія Алли та Юлії – продовжити бізнес у рідному місті.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua