Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях взяв участь в обласній нараді щодо підготовки до опалювального сезону [22 липня 2022  10:06]

Виклики, які несе майбутній осінньо-зимовий період для жителів Донеччини, обговорювали на нараді у Донецькій обласній військовій адміністрації 21 липня. Участь в ній взяли керівники місцевих адміністрацій, департаментів ДонВА, міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

«Виходимо з того, що відновити газопостачання області найближчим часом неможливо, а відтак маємо розраховувати лише на обігрів приміщень твердим паливом та електрикою. Але навіть їх наявність не забезпечить мешканцям багатоповерхівок умов проживання, які можна назвати хоча б словом "нормальні", про "комфортні умови" взагалі не йдеться», - зазначив керівник ДонВА Павло Кириленко.

За словами очільника області, місцеве керівництво має активізувати процес евакуації людей до інших областей України. Разом з тим, необхідні розрахунки щодо кількості населення, що залишиться на території області, та суми коштів, необхідної на дообладнання об'єктів інфраструктури та проходження опалювального сезону, вже виконані та передані в роботу.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua