Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

В осінньо-зимовий період на Донеччині має залишитись мінімум жителів – Павло Кириленко [30 червня 2022  12:51]

Під час опалювального сезону 2022-23 років на території Донецької області має залишатися мінімальна кількість людей.

Про це заявив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко за підсумками онлайн засідання Штабу з підготовки об'єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду, яке проходило під головуванням міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова.

За словами Павла Кириленка, на Донеччині питання нормального перебігу опалювального сезону значно ускладнюється тим, що на території області відсутнє газопостачання.

«Маємо бути реалістами: з огляду на воєнні дії, найвірогідніше, що до опалювального сезону нам не вдасться повною мірою забезпечити область газом. Відповідно, маємо перейти на альтернативні джерела опалення — із жорсткими обмеженнями щодо використання ресурсів», - зазначив він.

Отже, з середини жовтня-2022 до середини квітня-2023 на території області має залишатися мінімальна кількість людей, підкреслив очільник ДонВА. Мають виїхати всі, хто не задіяний в обороні або підтримці життєдіяльності регіону.

«Зі свого боку, підготували пропозиції та розрахунки актуальних потреб області для проходження опалювального сезону і надамо їх на розгляд відповідних урядових структур», - зазначив Павло Кириленко.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua