Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Проведено перевірки щодо додержання суб’єктами господарювання заборони на торгівлю алкогольними напоями [30 червня 2022  11:07]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської військової адміністрації інформує громадян Слов’янської громади про проведені перевірки щодо додержання суб’єктами господарювання, які реалізують алкогольні напої, вимог розпорядження начальника штабу – першого заступника Командувача об’єднаних сил від 25.03.2022 № 62 «Про заборону торгівлі на території Донецької та Луганської областей алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі».

Впродовж травня та червня співробітники Краматорського районного управління поліції задокументували у Слов’янській громаді 24 випадки незаконного продажу алкогольної продукції. Відповідальність за дане правопорушення передбачає штраф від 6800 до 13600 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та отриманої за неї виручки. Вилучено 3027 л алкогольних напоїв на суму 411295 грн.

Нагадуємо, що під час воєнного стану на територій Слов’янської громади продовжує діяти заборона торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua