Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях – про ситуацію у Слов’янську 30 травня [30 травня 2022  10:59]

Минула ніч у Слов’янській громаді пройшла відносно спокійно. Головною проблемою у місті залишається відсутність водопостачання. Поки що воно неможливе через знеструмлення водозаборів фільтрувальної станції «Словміськводоканалу» в селі Маяки та на об’єктах КП «Вода Донбасу». 

Про це повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

«Енергетики працюють над цим завданням. Сподіваюся, що вони з ним впораються, як впоралися із відновленням подачі на місто електроенергії. Низький їм за це уклін. Люди працювали під обстрілами, у зоні бойових дій. Роботи продовжуються і зараз. Без електрики поки що залишаються Билбасівка, Мирне та кілька інших мікрорайонів», - зазначив він.

Якщо завтра ситуація з водопостачанням не нормалізується, в місті буде організовано підвіз води. Графік буде повідомлено додатково.

Поки що воду можна набрати на фільтрувальній станції на вул. Батюка, 68, водонапірних станціях у пров. Виноградному, 1а, та на вул. Заводський, 16. 

В центрі міста можна користуватися вуличними колонками. Вони розташовані за такими адресами: вул. Світлодарська, 14; Свободи, 5; Ярослава Мудрого, 9; Торгова, 4. Крім того, технічну воду можна набрати із свердловин, що знаходяться у Шовковичному парку.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua