Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Керівник Слов’янська вкотре наголошує на необхідності евакуації  [07 квітня 2022  12:57]

Керівник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях 7 квітня провів пресконференцію для ЗМІ. 

Основні питання, що підіймали журналісти, стосувалися життєдіяльності громади: забезпечення ліками, робота аптек, банків, виплата пенсій тощо. 

Очільник громади повідомив, що в області відновлено роботу казначейства. Це означає, що жителі Слов'янської громади отримають на картки всі належні соціальні виплати та допомогу, включаючи пенсії, які вже були нараховані. Питання з адресною доставкою пенсій поки що у процесі вирішення, додав він. 

«Ситуація у Слов’янську залишається напруженою. Наголошую, що на сьогоднішній день найкращим рішенням для всіх, хто не задіяний у роботі критичної інфраструктури, є евакуація. Не секрет, що вороги намагаються просуватися у бік Слов’янська та спробують взяти місто в облогу. Ми віримо у наші ЗСУ. Але повинні готуватися до будь-якого розвитку подій. Як тоді буде з ліками та продуктами, наскільки вистачить запасів, чи буде можливість виїхати, - невідомо. Тому рішення треба приймати вже зараз», - сказав Вадим Лях. 

Він розповів, як відбувається посадка на евакуаційні потяги і запевнив, що всі, хто очікує відправки на вокзалі, мають змогу поїхати.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua