Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Під час нічного обстрілу у Слов’янську ніхто не постраждав, - керівник ВЦА [22 березня 2022  12:52]

Минула ніч у Слов’янську видалася неспокійною. Постійно лунали сирени, було чути звуки вибухів. Один з них стався в районі залізничного вокзалу.
 
Є руйнування, над усуненням яких зараз ведеться робота. На щастя, ніхто з людей не постраждав. 

Про це повідомив керівник міської ВЦА Вадим Лях на пресконференції 22 березня. 

За його словами, від початку вторгнення в Україну зі Слов’янська евакуювались близько 20 тисяч жителів. «Лінія фронту в 40 кілометрах. Бачимо, що постріли стають частіше. Тому ті, хто сумнівався, виїжджати чи ні, - гадаю, зараз саме час це зробити», - зазначив Вадим Лях. 

Що стосується питань життєдіяльності міста, то вони вирішуються в робочому порядку. Комунальні підприємства працюють, газ, вода, світло та тепло подаються споживачам. Нажаль, вранці зник зв’язок у мережі Vodafone. Причини встановлюються. 

Нагальна проблема – відсутність препаратів для лікування захворювань щитовидної залози. «Зараз цим питанням займаємось. Сподіваюсь, що до кінця тижня проблему вирішимо», - запевнив керівник ВЦА. 

Також Вадим Лях розповів, що найближчими днями у Слов'янську відкриються 5 пунктів, де будуть безкоштовно годувати жителів громади із соціально незахищених категорій. Кожного дня планується готувати близько 500 обідів. Де та коли їх почнуть роздавати – буде повідомлено додатково.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua