Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На території Слов’янської громади запроваджується комендантська година [26 лютого 2022  12:55]

Відповідне розпорядження підписав 26 лютого керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. Комендантська година діятиме відсьогодні з 22:00 до 5:00.

В цей час пересування громадян дозволяється лише за наявності спеціального посвідчення та документа, який підтверджує особу: працівникам підприємств газо-, водо-, тепло- та електропостання; працівникам закладів охорони здоров’я (в тому числі ветеринарної медицини), а також продовольчих магазинів та аптек (в т. ч. ветеринарних).

За наявності лише службового посвідчення дозволяється пересуватись працівникам правоохоронних та силових органів, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, засобів масової інформації.

Дійсними будуть лише посвідчення, які видані Слов’янською міською ВЦА. Керівникам підприємств (незалежно від форми власності), працівникам яких необхідні посвідчення, прохання надати відповідні списки до ВЦА. В списках повинні бути вказані ім’я, прізвище, по-батькові та посада особи, якій видається посвідчення.

Прохання поставитися з розумінням. Керівництво підприємств та підприємці мають відредагувати графік роботи відповідно до комендантської години. 

Нагадуємо про необхідність світломаскування. Не панікуємо!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua