Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янська громада стала переможницею обласного конкурсу «Спортивне сузір’я Донеччини-2021»  [17 лютого 2022  15:55]

В Донецькій області вперше пройшла урочиста церемонія нагородження кращих представників спортивної сфери Донеччини за підсумками минулого спортивного року. Захід під назвою «Спортивне сузір’я Донеччини-2021» відбувся 16 лютого у Слов’янську.

В урочистостях взяли участь керівники Донецької облдержадміністрації, міст Слов’янськ, Краматорськ та Бахмут, спортсмени, тренери, спортивні діячі. Учасників вітали заступник голови ДонОДА Денис Клюшников, начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Володимир Мицик, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та заслужений майстер спорту з плавання, багаторазовий переможець і призер Паралімпійських ігор, Герой України Віктор Смирнов. 

За підсумками конкурсу переможницею в номінації «Спортивна громада з видів спорту» стала Слов’янська міська ТГ. Такого результату вдалося досягти завдяки перемогам наших спортсменів на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Друге та третє місця посіли Маріупольська та Краматорська громади. 

Також слов’янські спортсмени здобули багато призових місць в інших номінаціях. 

Звання «Спортсмен року» серед осіб з інвалідністю (види спорту, що включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор «Сильні духом»), вибороли майстер спорту України міжнародного класу з плавання Андрій Трусов (1 місце) та заслужений майстер спорту України з плавання Віктор Смирнов (2 місце). В цій же номінацій за видами спорту, що не включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор «Сильні духом», слов’янці посіли всі призові місця: 1 місце – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Валентина Григор’єва; 2 місце – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Римма Багнюк; 3 місце – заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу Василиса Козирева. Окрім того, Віктор Смирнов став переможцем в окремій номінації «За відданість паралімпійському руху». 

В номінації «Тренер року» з олімпійських видів спорту 2 місце посіла тренерська бригада з триатлону у складі заслуженого тренера України Георгія Драгуляна та його дружини Ольги. 

В номінації «Тренер року» в категорії «Особи з інвалідністю, види спорту, що включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор» перше та друге місця посіли заслужені тренери України з плавання Андрій та Світлана Казначеєви. 

В номінації «Тренер року» в категорії «Особи з інвалідністю, види спорту, що не включено до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор» слов’янці також взяли всі призові місця: 1 місце – заслужений тренер України з пауерліфтингу Ігор Котляров; 2 місце – тренер зі спортивних танців на візках Олена Харченко; 3 місце – заслужений тренер України з пауерліфтингу Олексій Позднухов.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua