Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Працівники Слов’янської міської ВЦА взяли участь у флешмобі до Дня єднання [16 лютого 2022  13:08]

Урочистий захід з нагоди Дня єднання, який указом президента України встановлено 16 лютого, відбувся біля стели на в’їзді до міста з боку мікрорайону Семенівка.

До заходу долучились військові, представники правоохоронних та силових структур, представник Уповноваженого Верховної Ради з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, молодь, громадськість. 

Семенівка має для Слов'янської громади особливе значення, оскільки саме тут точилися бої за визволення міста від російської окупації у 2014 році. Нажаль, ворог не залишає своїх імперських планів щодо нашої країни, тому за таких умов консолідація суспільства важлива, як ніколи. 

«Сьогодні ми відзначаємо нове свято – День єднання. В умовах гібридної війни цей день – гарна можливість продемонструвати, що ми українці, та ми єдині. Єдині усі – від малечі до дорослих, військові та цивільні. Слов’янськ – це Україна. Єднаймося!» - привітав присутніх керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. 

Під час флешмобу присутні виконали державний гімн України у супроводі військового оркестру частини 3035 Нацгвардії України. 

Також учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку військовим, які одними з перших встали на захист суверенітету та територіальної цілісності України році та загинули під час визволення Слов’янська у 2014 році.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua