Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янські заклади освіти отримали оргтехніку від ЮНІСЕФ  [17 грудня 2021  15:25]

 

Сорок сім принтерів та 46 ноутбуків отримали садочки й школи Слов’янської територіальної громади від дитячого фонду UNICEF у рамках програми підтримки навчальних закладів під час пандемії. На це фондом було виділено 49325 доларів США. 

12 принтерів та ноутбуків передадуть до шкіл, які поки що не отримали оргтехніку за національною програмою «Ноутбук кожному вчителю». 

Інші 34 ноутбуки та 35 принтерів розділять між дитячими садочками громади та центром реабілітації дітей. Кожен садочок отримає 1-2 комплекти, залежно від кількості груп. 

Крім того, найближчим часом UNICEF передасть у садочок «Золота рибка» дитяче реабілітаційне крісло для дитини з інвалідністю. 

Слов'янськ для підтримки був обраний не випадково. Нагадаємо, що саме тут з ініціативи ЮНІСЕФ на базі дитячого садка №26 буде створено єдиний в області «Центр розвитку дитини». Під нього переобладнають порожнє крило будівлі. 

Міжнародні донори планують вкласти у облаштування центру до півмільйона гривень. Роботи розпочнуться цієї зими. 

У Центрі розвитку відкриються гуртки, студії, кімната реабілітації та сенсорна кімната. Фахівці центру надаватимуть психологічну та логопедичну допомогу. Усі послуги для дітей будуть безкоштовними. Відвідувати заклад зможуть й дітки з особливими потребами.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua