Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську презентували ще один мультифункціональний майданчик [16 грудня 2021  15:23]

У межах програми Президента “Здорова Україна” у Слов’янську встановлюють 12 мультифункціональних спортивних майданчиків. 16 грудня керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях разом із заступником голови ДонОДА Вадимом Філашкіним і начальником управління фізкультури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимиром Мициком побували на презентації одного з них. Майданчик, що розмістився у дитячо-спортивній зоні пляжного комплексу “У солоних озер” на Вейсовому, став 8-ю локацією, що з’явилася за цією програмою. 

Усі майданчики стандартного розміру – 140 кв. м, з прогумованим покриттям. На них розміщуються бруси, турніки, перекладини, кільця та інше спортивне обладнання. 

Закуповувалися майданчики на умовах співфінансування. По 10% від необхідної суми (по 576 тис. грн) виділили місцевий та обласний бюджети. Решту —4,6 млн грн надав державний бюджет. 

Нагадаємо, що, крім пляжу на Вейсовому, мультифункціональні майданчики розташовані за адресами: стадіони ім. Юрія Скіданова та "Локомотив"; ЗОШ №№ 1, 10, 11, 18; пров. Батюка, 8, 10, 12 та пров. Парковий, 11, 13, 15 (територія багатоповерхової забудови у мкр-ні Лісний); вул. Конєва (мкр-н Масложир); перетин вул. Аеродромної та Героїв України (мкр-н Черевківка); Билбасівка (сквер); Мирне (сквер). 

Усі локації забезпечені QR-кодами, які дозволяють вибирати рівень складності та проводити заняття з віртуальними тренерами. Тренуватися буде тим цікавіше, що гості з області подарували спортивне спорядження — від карематів та м'ячів до скакалок та наборів для бадмінтону.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua