Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов’янськ отримав ноутбуки для педагогів місцевих шкіл [09 грудня 2021  13:59]

Дев’яносто вісім ноутбуків отримали п’ятнадцять шкіл Слов’янської територіальної громади за державною програмою «Ноутбук кожному вчителю». 9 грудня керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях разом із заступником голови ДонОДА Юлією Костюніною вручили оргтехніку педколективам ЗОШ №15 та №5. У них додалося по 23 та 16 ноутбуків відповідно. 

Ноутбуки розподілялися Міністерствами освіти та цифрової трансформації відповідно до заявок, які подавали навчальні заклади. Закуповувалася техніка на умовах співфінансування. Близько 1,4 млн грн виділив держбюджет, близько 600 тис. грн додав місцевий. 

“Не секрет, що дистанційне навчання вимагає від місцевих громад нового рівня комп'ютеризації шкіл. Добре, що держава прийшла на допомогу в цьому питанні”, - сказав Вадим Лях. 

У свою чергу, Юлія Костюніна відмітила успіхи учнів слов’янських шкіл із ЗНО та висловила сподівання, що нова оргтехніка допоможе вчителям зробити освітній процес цікавим та конкурентоспроможним. 

Додамо, що в межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації Донецька область отримає більше 2,4 тис. ноутбуків. Усі вони сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua