Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Важливо: ГК “Нафтогаз” - “Донецькоблгаз” інформує [06 грудня 2021  15:36]

Починаючи з 1 грудня, ціна газу для споживачів, що не визначилися з постачальником та залишалися на обслуговуванні “Постачальника останньої надії” (ПОН) складає 45 грн/куб. При цьому ціна буде змінюватися щоденно, поки НКРЕКП не задовільнить пропозицію ГК “Нафтогаз” щодо підключення всіх побутових клієнтів ПОН на умовах базового річного тарифу. 

Такі дані повідомили у ГК “Нафтогаз”- “Донецькоблгаз”. 

Нагадаємо, що 29.11.2021 р. Президент України підписав Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження ринку природного газу, обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії”. 

Відповідно до цього документу ГК “Нафтогаз України” звернулася до НКРЕКП щодо підключення всіх побутових клієнтів ПОН на умовах базової річної пропозиції. Це дозволить клієнтам отримувати газ протягом усього опалювального сезону за однією з найвигідніших цін на ринку природного газу — 7,96 грн/куб.м (з ПДВ, без вартості розподілу/доставки). 

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” очікує позитивне рішення НКРЕКП щодо створення сталих умов для споживачів природного газу. 

Для тих споживачів, що вирішать змінити “Постачальника останньої надії”, не очікуючи рішення НКРЕКП, телефон для довідок: 095 282 02 35


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua