Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Укрпошта запустила освітній E-Export портал для малого і мікробізнесу [29 листопада 2021  15:35]

Управління економічного та інвестиційного розвитку інформує, що Укрпошта створила освітній портал для українських експортерів https://e-export.ukrposhta.ua/ , які хочуть продавати свої товари за кордоном на міжнародних торгових онлайн-платформах безпосередньо кінцевому споживачеві. 

На одній платформі Укрпошта зібрала навчальні матеріали, які розкажуть підприємцю, як розпочати бізнес з нуля: як вибрати майданчик для продажів, відкрити власний магазин, правильно виставити товари на ньому, налаштувати маркетинг та промо акції, приймати оплату в Україні та організувати доставку за кордон. На порталі зібрана інформація про основні маркетплейси, такі як Amazon,  eBay, Etsy, Shopify, Joom,Wish, а також створені покрокові інструкції роботи з ними. Окремо винесено блок з рекомендаціями, як налаштувати промо для  своїх товарів в популярних  соцмережах – Pinterest, Instagram, TikTok, YouTube. 

А, також спільно з eBay запущено компанію на підтримку українського малого та середнього бізнесу, деталі можна дізнатись з відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=GtJ65q1g9go  


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua