Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Презентація туристичної сторінки [11 жовтня 2021  15:54]

    

07 жовтня 2021 року Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації проведено засідання круглого столу: «Перспективи розвитку туризму в громаді». Захід відбувся у форматі онлай – засідання круглого столу за допомогою відео зв’язку на Zoom-платформі, в якому взяли участь фахівці Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації, представники туристичної галузі, громадські організації, ЗМІ.

Основною метою круглого столу є об’єднання всіх учасників туристичного ринку, систематизація та популяризація туристичного потенціалу громади, налагодження співробітництва між представниками бізнесу та влади. 

Під час проведення круглого столу презентовано проєкт офіційної туристичної сторінки. 
В даному проєкті зібрано інформацію аналітичного та довідкового характеру про історико - культурний та реакційний потенціал громади. Можливості нової туристичної сторінки безумовно стануть в нагоді містянам та гостям громади. 

За результатами засідання вирішили створити галузеву раду у сфері туризму, як консультативно - дорадчого органу, що у майбутньому надасть можливість долучатися до роботи з питань реалізації пріоритетних напрямів у сфері туризму.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua