Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Освітян громади привітали з професійним святом [30 вересня 2021  14:40]

30 вересня у Центрі дитячо-юнацької творчості відбувся урочистий захід до Дня працівників освіти. На святі були присутні ті, хто своє життя присвячує важкій та благородній праці – навчанню дітей. Це педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів та ветерани педагогічної праці.

Із вітальним словом та щирими побажаннями до працівників освіти звернувся керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. Він подякував присутнім педагогам за нелегку працю та оголосив про старт конкурсу на кращого вчителя та вихователя. Свій голос улюбленому педагогу слов’янці зможуть віддати вже з 1 жовтня, а переможці отримають грошову винагороду.

Також цього дня кращі педагоги були нагороджені Почесними грамотами, подяками облдержадміністрації й Міністерства освіти та науки України.

Під час святкового концерту глядачі отримали неймовірні враження від виступів танцювальних та співочих колективів Слов`янська. Приємним сюрпризом для працівників закладів освіти став виступ оркестру військової частини 3035.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua