Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Працівники освіти грали в боулінг [30 вересня 2021  14:31]

29 вересня в Слов’янську у розважальному центрі «Талер» відбувся міський турнір з боулінгу серед вчителів загальноосвітніх шкіл міста, присвячений Дню працівників освіти України. 

Змагання тривали протягом двох годин та пройшли в дружній і веселій атмосфері. За результатами двох ігор з 10 фреймів перемогу отримала команда у складі Юрія Іваненка, Івана Бойка, Андрія Демидовича та Оксани Українець – 894 набраних очок. 

Друге місце в активі команди у складі Ольги Даукшене, В’ячеслава Мартинова, Галини Бірченко, Костянтина Соколова, Сергія Горбаня (882 очка). 

Трете місце посіла команда у складі Сергія Бочарова, Олексія Кувічинського, Геннадія Гончаренка, Максима Васильченка, Наталії Гращенко (864 очка). 

Кращим гравцем змагань став Сергій Бочаров (ЗОШ №5) з результатом 231 набраних очок. Другий результат показала Галина Бірченко (Слов’янський опорний заклад загальної середньої освіти) – 215. Замкнув трійку призерів особистого заліку В’ячеслав Мартинов (ЗОШ №9) – 209. 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради та Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вітає освітян міста з наступаючим професійним святом – Днем працівників освіти України.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua